Un al doilea caz de COVID – 19 a fost confirmat în județul Ialomița

Numărul persoanelor aflate în carantină în județul Ialomița și la care testarea a ieșit pozitivă la coronavirusul COVID – 19 a ajuns la două, a anunțat Prefectura Ialomița. 

În cursul serii de 16 martie, autoritățile ialomițene au primit rezultatele pentru ultimele persoane aflate în carantină și testate. Pentru una dintre ele, rezultatul a fost pozitiv la COVID – 19. Drept urmare, pacientul a fost transportat cu izoleta la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Matei Balș“ din București.

Situația epidemiologică la nivelul județului Ialomița este următoarea:

  • 180 de persoane sunt izolate la domiciliu
  • 33 de persoane se află în carantină

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*