Amenzi de aproape 300.000 de lei, aplicate de polițiștii ialomițeni, în minivacanța de 1 Decembrie

Mașină de poliție în Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Mașină de poliție în Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

În perioada 30 noiembrie – 03 decembrie a.c., nu au fost înregistrate evenimente deosebite, poliţiştii ialomițeni fiind prezenți la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea producerii oricăror evenimente negative.

Pe parcursul celor 4 zile, polițiștii au intervenit la 329 de evenimente, din care 312 au fost sesizate prin intermediului apelului de urgență 112.

În urma activităților din teren, polițiștii ialomițeni au aplicat 1.107 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 290.000 de lei.

Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru încălcarea legislației rutiere de către toți participanții la trafic, precum și pentru nerespectarea Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Totodată, pentru abaterile constatate au fost reținute 37 de permise de conducere și retrase 40 certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost înregistrate 49 infracțiuni, dintre acestea 12 au fost la regimul rutier, 17 infracțiuni contra persoanei și 12 infracțiuni contra patrimoniului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*