Un adolescent de 16 ani, prins de polițiști la volan, în localitatea Bărbulești

Mașină a Poliției Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Mașină a IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost prins de polițiști băut la volan, în localitatea Bărbulești.

IPJ Ialomița a anunțat că duminică, 10 octombrie, în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat, în flagrant, un minor, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Bărbulești.

“Autovehiculul în cauză a fost oprit în trafic în cadrul unui filtru rutier, la volanul acestuia fiind identificat un tânăr de 16 ani din comuna Bărbulești. În urma verificărilor efectuate a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus aparține tatălui minorului”, a anunțat IPJ Ialomița.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furt în scop de folosință”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*