Un adolescent de 16 ani a furat o mașină și a plecat la plimbare. El a fost prins de polițiștii din Urziceni după o urmărire, refuzând inițial să oprească la semnalul oamenilor legii

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele unui minor de 16 ani, din comuna Bărbulești, care după ce a fost depistat în trafic la volanul unei mașini, a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii.

În seara de 19 martie, în jurul orei 21.00, polițiștii ialomițeni au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, care se deplasa pe o stradă din municipiul Urziceni.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat, s-a procedat la urmărirea acestuia, autoturismul pe care îl conducea fiind blocat la scurt timp, în comuna Bărbulești.

Polițiștii au constatat că la volanului autovehiculului se află un minor de 16 ani, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că mașina ar fi fost furată în scop de folosință iar șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare negativă.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și furt în scop de folosință.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*