Un adolescent de 15 ani a murit înecat într-o baltă artificială din localitatea Bărcănești

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină sâmbătă, 2 iulie, pentru căutarea unui băiat în vârstă de aproximativ 15 ani, posibil înecat într-o baltă artificială de pe raza localității Bărcănești.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului a intervenit un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o barcă. De asemenea, la locul evenimentului s-au deplasat, în sprijin, un echipaj de scafandrii de la ISU București-Ilfov și o ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița, plus elicopterul SMURD București.

Minorul a fost găsit în scurt timp, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare. Din păcate, băiatul a fost declarat decedat de echipajul elicopterului SMURD sosit la locul intervenției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*