Trupul fără viață al unui bărbat, recuperat de pompierii ialomițeni de pe lacul Iezer

Trupul fără viață al unui bărbat, recuperat de pe lacul Iezer. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină marți, 10 august, după ce trupul fără viață al unui bărbat a fost observat plutind pe apele lacului Iezer.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, în jurul orei 09.25, două echipaje din cadrul Gărzii de intervenție Slobozia s-au deplasat cu o ambulanță SMURD și o barcă pentru recuperarea unui cadavru care plutea pe apele lacului Iezer.

„Acesta a fost scos la mal și predat organelor abilitate. Este vorba de un bărbat cu vârsta de aproximativ 60 de ani, care a fost găsit pe lacul Iezer, în zona Slobozia Nouă”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Trupul bărbatului va fi transportat la morgă, pentru ca medicii legiști să stabilească exact cauzele decesului, cazul fiind preluat de polițiștii ialomițeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*