Cartușe de vânătoare deținute ilegal, confiscate de polițiști de la un localnic din Manasia

Cartușe de vânătoare deținute ilegal, confiscate de polițiști de la un localnic din Manasia

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din localitatea Manasia este cercetat penal de polițiștii ialomițeni pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 23 februarie, polițiștii din Manasia au fost sesizați de o femeie în vârstă de 75 de ani, din localitate, cu privire la faptul că fiul său o amenință că o va împușca.

Polițiștii s-au deplasat în cel mai scurt timp la adresa indicată, unde au constatat că între bărbatul în vârstă de 52 de ani și mama sa a izbucnit un conflict spontan, pe fondul unor discuții în contradictoriu, în urma căruia femeia ar fi fost amenințată. De asemenea, în urma verificărilor efectuate a reieșit că bărbatul a deținut o armă de vânătoare ce i-a fost retrasă în anul 2015, pentru săvârșirea unei infracțiuni privind siguranța națională, fiind descoperite la domiciliu mai multe cartușe de vânătoare, deținute fără drept.

Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 26 de cartușe de vânătoare, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*