Treisprezece elevi și cinci cadre didactice, confirmați cu coronavirus de la reînceperea școlii

Situația epidemiologică la nivelul unităților de învățământ din județul Ialomița

Inspectoratul Școlar al Județului Ialomița a anunțat că, de la începerea școlii în format fizic, 13 elevi și cinci cadre didactice din județ au fost confirmați cu COVID-19.

„Inspectoratul Școlar Județean Ialomița monitorizează atât dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județ, cât și situația epidemiologică a acestora. Dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județ recunoaște în scenariul verde toate cele 146 de unități școlare (cu personalitate juridică și arondate)”, au precizat reprezentanți ISJ Ialomița.

Situația epidemiologică în școlile din județ se prezintă astfel:

  1. Numărul de clase cu activitate suspendată la data de 17 septembrie 2021: 15
  2. Numărul de elevi confirmați în perioada 13-17 septembrie 2021: 13
  3. Numărul de cadre didactice confirmate în perioada 13-17 septembrie 2021: 5

Data de referință pentru aceste informații este 17 septembrie, ora 12.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*