Trei persoane rănite, într-un accident rutier petrecut pe DN 2A, la ieșirea din Slobozia spre Bucu

Accident rutier petrecut pe DN 2A, la ieșirea din Slobozia spre Bucu. FOTO IPJ Ialomița

Trei persoane au fost rănite ușor, marți, 23 martie, în jurul orei 12.15, într-un accident rutier petrecut pe DN 2A, la ieșirea din municipiul Slobozia spre comuna Bucu, în care au fost implicate trei autoturisme. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul evenimentului s-au deplasat de urgență o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD și, în sprijin, două ambulanțe SAJ Ialomița. Impactul s-a soldat cu rănirea ușoară a trei persoane, acestea primind îngrijiri medicale la fața locului.

„În urma accidentului, două victime, conștiente, neîncarcerate, au fost monitorizate de echipajele medicale de la locul intervenției, iar ulterior au fost  preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații medicale suplimentare”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri și se estimează reluarea normală a traficului în 30 de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*