Transport agabaritic din Portul Constanța spre Slobozia: restricții de trafic pe mai multe artere rutiere

Transport agabaritic pe ruta Port Constanța - Slobozia. FOTO DRDP Constanța

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 26 august, începând cu ora 22:00, se desfășoară un transport agabaritic pe traseul Port Agigea – DN 39 – A4 – DN 3 – DN 22C – Medgidia – Hârșova – DN 21A – Bărăganul – DN 21 – Slobozia.

Transportul este format dintr-un camion, cu greutatea de 90 de tone.

Viteza de deplasare va fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Transportul va fi însoțit pe traseul precizat de un echipaj al poliției rutiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*