Tractor cuprins de flăcări în comuna ialomițeană Ciochina

Tractor cuprins de flăcări în comuna Ciochina. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit în dimineața zilei de vineri, 21 mai, în jurul orei 04.25, în comuna Ciochina, cu o două autospeciale de stingere cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un utilaj agricol.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, la sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul unui tractor.

„În urma incendiului a ars în totalitate interiorul cabinei. Nu au fost înregistrate victime”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la instalația electrică  a utilajului agricol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*