Tineri reținuți de polițiștii ialomițeni pentru un scandal produs într-o stație PECO

FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au reținut în cursul zilei de marți, 06 decembrie, doi tineri, în vârstă de 17 și 33 de ani, ambii din comuna Bărbulești, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

Potrivit IPJ Ialomița, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în cursul zilei de 29 noiembrie, într-o stație PECO situată la intersecția DN 2 cu DN 1D Urziceni, pe fondul unui conflict spontan, cei doi ar fi amenințat cu acte de violență prin folosirea de obiecte contondente alte două persoane care se aflau în stația de alimentare cu carburanți.

Ca urmare a administrării probatoriului, în cursul zilei de marți, 06 decembrie, față de cei doi tineri în vârstă de 17 și 33 de ani, ambii din comuna Bărbulești a fost dispusă măsura reținerii, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „amenințare”.

În cursul zilei de miercuri, 7 decembrie, cei doi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*