Tentativă de suicid evitată în ultimul moment de către jandarmii ialomițeni

Jandarmii sunt pregătiți să intervină. FOTO Jandarmeria Ialomița

Un bărbat din Amara a încercat să se sinucidă în noaptea de 30 spre 31 decembrie, sunând la 112 și anunțând că se va spânzura cu o funie de o grindă.

Jandarmii din cadrul Postului Amara au ajuns la domiciliul bărbatului, unul dintre aceștia amintindu-și ca a mai intervenit la acea adresă în urmă cu un an de zile, tot la un caz asemănător, în podul casei.

Beneficiind de sprijinul colegilor din detașamentul de la Slobozia, jandarmii au intervenit, având acordul familiei să intre în casă, convingându-l pe bărbat să coboare din podul casei și să renunțe la intenția de suicid.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*