Taximetrist „pirat”, depistat pe raza municipiului Slobozia

Taximetrist „pirat”, depistat pe raza municipiului Slobozia. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii din Slobozia au depistat în flagrant un taximetrist „pirat” în timp ce efectua transport neautorizat de persoane contra cost, fără a deține autorizație valabilă în regim de taxi. Mai mult, acesta nu efectuase nici inspecția tehnică periodică și nu avea nici asigurare pentru pagube cauzate terților prin accidente rutiere.

Potrivit IPJ Ialomița, în cursul zilei de luni, 16 noiembrie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au depistat în flagrant delict un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Slobozia, în timp ce efectua transport neautorizat de persoane în regim de taxi.

„În urma verificărilor efectuate polițiștii au constat mai multe nereguli, autoturismul nu avea autorizație valabilă, inspecția tehnică periodică expirată, neasigurarea vehiculului pentru pagube cauzate terților prin accidente rutiere precum și lipsa tuturor documentelor solicitate pentru control”, au precizat polițiștii ialomițeni.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 3.152 de lei, luându-se și măsura de reținere a talonului și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare. De asemenea, acestuia i-a fost suspendat dreptul de a utiliza vehiculul pentru o perioadă de șase luni.

La nivelul județului Ialomița, acțiunile pentru combaterea pirateriei în transportul rutier de persoane continuă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*