Taximetrist „pirat”, amendat cu 5.000 de lei de polițiștii ialomițeni

Taximetrist „pirat”, amendat cu 5.000 de lei de polițiștii rutieri. FOTO IPJ Ialomița

Un taximetrist „pirat” a fost depistat în cursul dimineții de joi, 8 iulie, de polițiștii rutieri din Slobozi, el fiind amendat cu 5.000 de lei.

Potrivit IPJ Ialomița, bărbatul a fost prins în flagrant delict, în timp ce „culegea” clienți din stațiile de autobuz de pe ruta Slobozia – Misleanu.

„Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 5.000 de lei. Totodată i-au fost reținute plăcuțele cu numărul de înmatriculare și talonul, precum și suspendat dreptul de a utiliza autovehiculul pentru următoarele șase luni”, au precizat reprezentanți ai IPJ Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*