Târgul Agriculturii Românești – FarmConect România, debutează, joi, în Slobozia

Târgul Agriculturii Românești - FarmConect România, debutează, joi, în Slobozia. FOTO: APPR

APPR – Asociația Producătorilor de Porumb din România, cu sprijinul Primăriei Slobozia organizează, în perioada 9 – 11 iunie, Târgul Agriculturii Românești – FarmConect România. Evenimentul se va desfășura în Slobozia, lângă Parcul Industrial IMM, pe șoseaua națională Brăila – Slobozia, iar ceremonia de deschidere va avea loc în data de  9 iunie, de la ora 10.00.

La ceremonia de deschidere va fi prezent ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, iar în următoarea zi, pe 10 iunie, la târg este așteptat să ajungă și premierul Nicolae Ciucă.

În cadrul târgului vor fi prezenți peste 70 de reprezentanți ai lanțului agroalimentar, producători locali, dezvoltatori de tehnologie și distribuitori de inputuri agricole, fabricanți și comercianți de utilaje agricole și de soluții digitale, ce vor aduce în atenția vizitatorilor ultimele noutăți în materie de agricultură performantă.

Locația exactă poate fi accesată aici: https://bit.ly/3zf5q2s. Dacă nu v-ați înregistrat, o puteți face gratuit acum pe site-ul FarmConect.FarmForum.ro –  https://farmconect.farmforum.ro/index.php/ia-ti-bilet-gratuit/.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*