Tânăr reținut după ce a accidentat mortal un pieton și a fugit de la locul faptei. El se afla și în stare de ebrietate

Un tânăr de 24 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice și cu permisul suspendat a fost depistat de polițiști, la scurt timp după ce a accidentat mortal un pieton și fugit de la locul faptei. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județeană Ialomița, în seara zilei de vineri, 17 decembrie, în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că în orașul Căzănești s-a produs un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. În urma verificărilor efectuate a reieșit că, în timp ce o femeie, în vârstă de 48 de ani, din orașul Căzănești se deplasa pe marginea părții carosabile, în calitate de pieton, a fost lovită de o autoutilitară al cărei șofer a părăsit locul producerii accidentului. În urma accidentului rutier, femeia lovită a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru îngrijiri medicale, însă după câteva ore aceasta a decedat.

În scurt timp polițiștii au depistat autoutilitara în cauză, în curtea unui imobil din Căzănești, precum și șoferul acesteia, un tânăr de 24 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul Drager, ce a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor în bazele de date a reieșit că are dreptul de a conduce suspendat.

Polițiștii au luat măsura reținerii tânărului de 24 de ani, acesta fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul fără permis și conducerea sub influența alcoolului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*