Tânăr rănit după ce s-a răsturnat cu autoturismul pe DJ 203 F, în afara localității Iazu

Tânăr rănit după ce s-a răsturnat cu autoturismul în afara localității Iazu. FOTO IPJ Ialomița

Un accident de circulație, soldat cu rănirea ușoară a unui tânăr de 29 de ani, a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 00.00, pe DJ 203 F, în afara localității Iazu.

Potrivit IPJ Ialomița, din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce bărbatul de 29 de ani, din comuna Traian, conducea un autoturism pe DJ 203F, dinspre localitatea Iazu către Smirna, ar fi părăsit partea carosabilă răsturnându-se într-un canal de irigații, aflat pe partea dreaptă a sensului său de mers.

În urma accidentului de circulație a rezultat vătămarea corporală a șoferului, ce a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscop, rezultatul indicând o valoare negativă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*