Tânăr din Slobozia, testat pozitiv la marijuana după ce a provocat un accident rutier

Un tânăr din Slobozia s-a ales cu dosar penal după ce, în urma unui accident rutier pe care l-a provocat în parcarea unui complex comercial, a fost testat pozitiv la marijuana.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slobozia au fost sesizați, la sfârșitul săptămânii trecute, cu privire la faptul că în parcarea unui complex de magazine din municipiul Slobozia a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul autoturismului ar avea un comportament neobișnuit.

La fața locului polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Slobozia, precum și cele două autovehicule avariate, iar în urma testării cu aparatul Drager, rezultatul a indicat o valoare negativă. Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru testarea privind consumul de substanțe psihoactive, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de marijuana.

Urmare a controlului autovehiculului, în habitaclu a fost găsit un plic ce conține fragmente vegetale de culoare verde-olive, ce a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*