Tânăr de 27 de ani, reținut după ce a desfigurat o doctoriță de la Spitalul Municipal din Fetești

Spitalul Municipal Fetești. FOTO Primăria Fetești

Un tânăr de 27 de ani a fost reținut de polițiștii ialomițeni după ce a desfigurat cu lovituri de pumn o doctoriță de la Spitalul Municipal din Fetești. Femeia a fost internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța și necesită mai multe zile de spitalizare.

Potrivit IPJ Ialomița, în urma probatoriul administrat față de bărbatul în vârstă de 27 de ani, din orașul Țăndărei, care ar fi lovit medicul de gardă în timpul unei investigații medicale, s-a pus în mișcare acțiunea penală pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințarea și lovirea sau alte violențe asupra unui cadru medical și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore. De asemenea, aceeași măsură a fost luată și față de o femeie, în vârstă de 47 de ani, din orașul Țăndărei. Cei doi au fost conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Ialomița.

Bărbatul de 27 de ani s-ar fi enervat în momentul în care doctorița i-a recomandat să meargă la o altă unitate medicală, pentru o radiografie. După agresiune, doctorița a fost internată în secția ORL a Spitalului Județean din Constanța. În urma loviturilor ea a suferit traumatisme la nivelul feței și o fractură de piramidă nazală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*