Sute de persoane și autovehicule, verificate de polițiștii ialomițeni în cadrul acțiunilor pentru prevenirea răspândirii și limitarea infectării cu virusul SARS-CoV-2

Acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție continuă pe raza județului Ialomița. FOTO arhiva IPJ Ialomița

Peste 600 de persoane și peste 100 de autovehicule au fost verificate de polițiști doar în cadrul acțiunilor punctuale din ultimele 24 de ore, desfășurate pentru prevenirea răspândirii și limitarea infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 7 martie, 92 de polițiști și 36 de polițiști locali au fost la datorie, acționând pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, precum și pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul COVID-19. În cadrul activităților au fost verificate 662 persoane, dintre care 234 doar în cadrul acțiunilor punctuale. De asemenea, au fost verificate 163 de autovehicule, dintre care 16 mijloace de transport persoane.

În ultimele 24 de ore, au fost verificate 50 de locații, iar în cadrul acestora, 32 de societăți comerciale. Cu ocazia verificărilor, reprezentanții tuturor agenților comerciali au fost instruiți cu privire la respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului, a programului și modului de organizare, în funcție de specificul activității comerciale desfășurate. Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii ialomițeni au aplicat 108 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 19.350 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*