Sute de metri de plase de pescuit și zeci de kilograme de pește, descoperite de polițiștii de frontieră ialomițeni

Sute de metri de plase de pescuit și zeci de kilograme de pește, descoperite de polițiștii de frontieră ialomițeni. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fetești au descoperit unsprezece plase de pescuit din nailon și monofilament, în care se afla cantitatea de 15 kg de pește din specia crap, și un sac de rafie în care se afla cantitatea de 25 de kg din aceeași specie.

Astfel, la data de 28 mai, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fetești au descoperit pe brațul Borcea, unsprezece plase de pescuit din nailon și monofilament, cu o captură de 15 kg de pește din specia crap, iar la mal un sac de rafie în care se afla cantitatea de 25 de kg de pește din aceeași specie.

Plasele de pescuit, în lungime totală de 450 de metri și valoare de 5.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, cantitatea de 25 kg pește a fost predată conform prevederilor legale unei societăți comerciale de profil, iar 15 kg au fost redate mediului acvatic.

În prezent se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de braconaj piscicol, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*