Sute de amenzi date de polițiștii ialomițeni, în week-end, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală

Acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție. FOTO IPJ Ialomița

Poliţiştii ialomițeni au continuat, pe parcursul week-end-ului, acțiunile pentru verificarea respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, oamenii legii au continuat să acționeze, în sistem integrat, alături de celelalte structuri, în vederea verificării respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2. Astfel, în perioada 9 – 11 octombrie, au fost efectuate verificări la 183 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate de pe raza județului Ialomița.

De asemenea, în cadrul activităților desfășurate, efectivele angrenate au verificat și piețele, restaurantele, centrele comerciale și zonele unde se formează aglomerări de persoane, fiind legitimate peste 1.700 de persoane și controlate în cadrul filtrelor rutiere aproape 500 de autovehicule.

Pe parcursul week-end-ului au fost aplicate 227 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 37.650 de lei în contextul stării de alertă, dintre care 185 de amenzi au fost date pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, conform prevederilor Legii nr. 55/202.

Acțiunile pe raza județului Ialomița, sunt desfășurate permanent pentru verificarea și sancționarea celor care nu respectă normele legale în vigoare impuse în contextul actual.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*