Substanțe interzise depistate asupra a doi tineri din Slobozia

Substanțe interzise depistate asupra a doi tineri din Slobozia. FOTO: IJJ Ialomița

În noaptea de sâmbătă, 17 septembrie a.c., spre duminică, 18 septembrie a.c., în timp ce patrulau pe bulevardul Matei Basarb din municipiul Slobozia, jandarmii au observat doi tineri, de 16, respectiv 17 ani, care păreau agitați și într-o stare euforică.

Având în vedere ora târzie și comportamentul suspect al tinerilor, la controlul executat asupra lor, au fost găsite materii vegetale susceptibile de a fi interzise de legislația în vigoare.

În cauză, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor, conform prevederilor Legii nr. 143 din 2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, cu modificările și completările ulterioare, care, împreună cu substanțele ridicate în vederea confiscării, vor fi predate Serviciului pentru Combaterea Crimei Organizate Ialomița pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*