Spitalul Județean de Urgență Slobozia are stocuri de materiale de protecție, transmite președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru

Stocurile cu materiale ale Spitalului Județean de Urgență Slobozia. FOTO Facebook/Victor Moraru

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru contraatacă zvonurile lansate în spațiul public potrivit cărora Spitalul Județean de Urgență Slobozia nu dispune de echipamente de protecție, că medicii sunt descoperiți în fața luptei împotriva coronavirusului. Acesta susține că unitatea sanitară este aprovizionată și personalul medical nu are lipsuri de echipament. 

Victor Moraru spun că atacurile din mediul online destinate lui și conducerii spitalului nu fac decât să afecteze încrederea oamenilor în sistemul sanitar.

„M-am gândit că cea mai bună soluție pentru a spulbera astfel de fake news este să public o serie de fotografii din depozitele Spitalului Județean de Urgență Slobozia, care să demonstreze adevărul. Să dovedească limpede și clar că toate acele acuzații sunt manipulări și dezinformări.
Minciunile de acest fel, menite să-mi facă rău mie sau conducerii spitalului județean, reușesc să lovească în încrederea cetățenilor județului nostru (atât de importantă în situație de criză), care sunt dezinformați prin astfel de informații false, și asta nu pot accepta.
Prin urmare, dovezile pe care le aduc, cutiile cu materiale medicale de protecție , sunt mai puternice decât vorbele lor. De asemenea, am încredere că doamna manager, Mariana Iancu, se va ridica la nivelul așteptărilor acestei crize“ a spus președintele CJ Ialomița într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*