Șoferul unui autoturism a fost grav rănit în urma unui accident rutier înregistrat în localitatea Lilieci

Mașină de poliție. FOTO ILnews.ro

În dimineața zilei de 12 mai, în jurul orei 7.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit pe DN 2, în interiorul localității Lilieci, la un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din verificările efectuate de către polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 57 ani, din județul Vrancea, conducea un autoturism pe DN 2, din direcția București către Urziceni, nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă către stânga, a părăsit partea carosabilă și a intrat în impact cu gardul unui imobil din localitatea Lilieci.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Municipal Urziceni, pentru îngrijiri medicale.

Șoferul nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest din cauza vătămărilor suferite fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*