Șoferi fără permis, depistați de polițiștii ialomițeni

Doi șoferi fără permis au fost depistați de polițiștii ialomițeni în ultimele ore.

Potrivit IPJ Ialomița, în cursul zilei de 16 mai, în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Secției nr.4 Poliție Rurală Coșereni au oprit în trafic, un tânăr în vârstă de 55 de ani, din județul Bacău, având dreptul de conducere suspendat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

De asemenea, la data de 17 mai, în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Secției nr.5 Poliție Rurală Jilavele în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier au oprit, pentru verificări, un tânăr în vârstă de 17 de ani, din comuna Bărbulești, care se deplasa cu un autoturism în comuna Jilavele.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că, tânărul nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

De asemenea, s-a constatat că autoturismul condus de tânărul de 17 ani ar fi sustras autotursimul de la un tânăr în vârstă de 19 ani.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de“furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*