Șoferi băuți sau fără permis, depistați de polițiștii din Ialomița

Șoferi băuți sau fără permis au fost depistați de polițiștii din Ialomița în ultimele ore.

La data de 07 decembrie, în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier au oprit în trafic, un tânăr de 27 de ani, din municipiul Fetești, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce reținut.

Cu ocazia testării cu aparatul din dotare, a reieșit o alcoolemiei de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească pentru recoltarea mostrelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele șoferului,  polițiștii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.”

În cursul zilei de 07 decembrie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Secției nr.5 Poliție Rurală Jilavele au depistat în trafic, un tânăr în vârstă de 15 de ani, din comuna Bărbulești, în timp ce conducea un autoturism fară a poseda permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că, tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, s-a constatat că autoturismul condus de tânărul de 15 ani ar fi fost sustras din curtea locuinței sale, acesta aparținând unui membru din familie.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de“furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.”

La data de 08 decembrie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municpiului Urziceni au oprit în trafic, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Sfântu Gheorghe în vederea verificării documentelor personale precum și ale autoturismului.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române a reieșit că șoferul, în vârstă de 22 de ani, conducea un autoturism având dreptul de conducere suspendat.

Totodată, în urma testrării cu aparatul din dotare, a reieșit o alcoolemie de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.”

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*