Șofer rănit ușor după ce s-a răsturnat cu autoturismul în Valea Măcrișului, Ialomița

Șofer rănit ușor după ce s-a răsturnat cu autoturismul în Valea Măcrișului. FOTO IPJ Ialomița
Șofer rănit ușor după ce s-a răsturnat cu autoturismul în Valea Măcrișului. FOTO IPJ Ialomița

Un tânăr în vârstă de 33 de ani a fost rănit ușor, duminică dimineață, după ce s-a răsturnat cu autoturismul în comuna ialomițeană Valea Măcrișului.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, duminică dimineață, în jurul orei 08.30, în timp ce un bărbat de 33 de ani conducea un autoturism în interiorul localității Valea Măcrișului, dinspre direcția Ion Roată, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, iar mașina a părăsit carosabilă și s-a răsturnat în șanțul din stânga direcției de deplasare. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto.

Bărbatul a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*