Șofer rănit grav după ce s-a răsturnat cu mașina în apropierea comunei ialomițene Jilavele

Șofer rănit grav după ce s-a răsturnat cu mașina în apropiere de Jilavele. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii de la Detașamentul Urziceni au fost solicitați să intervină miercuri, 31 martie, în jurul orei 16.00, la un accident rutier petrecut în apropierea localității Jilavele, în care a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Potrivit ISU Ialomița, la locul evenimentului salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de intervenție, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și în sprijin o ambulanță SAJ Ialomița-substația Urziceni.

„În urma accidentului, a rezultat o singură victimă, șoferul care a rămas blocat în autoturism. Salvatorii au acționat pentru extragerea victimei aflată în stare de inconștiență, dar cu funcții vitale, care a fost predată echipajului SAJ de la locul intervenției, ulterior fiind transportată la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale suplimentare”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*