Șofer ialomițean rănit ușor după ce a dat cu șasiu într-un gard din comuna Ion Roată

Accident rutier produs în comuna Ion Roată. FOTO ISU Ialomița

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Urziceni au fost alertați să intervină, duminică, în jurul orei 13.10, la un accident rutier produs în comuna Ion Roată.

Potrivit ISU Ialomița, la locul solicitării au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SAJ Ialomița, de la substația Urziceni.

„Un autoturism a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un șanț de pe marginea drumului și apoi a lovit un gard al unei gospodării. Din eveniment a rezultat o singură victimă, șoferul autoturismului, căruia i-au fost acordate îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Ulterior, bărbatul a refuzat transportul la spital.

Accident rutier produs în comuna Ion Roată. FOTO ISU Ialomița

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*