Șofer fără permis, depistat cu 153 km/h pe DN2 A

Acțiune radar pe raza județului Ialomița. FOTO IPJ Ialomița
Acțiune radar

Un tânăr de 22 de ani din Țăndărei a fost prins de polițiștii ialomițeni în timp ce circula cu o viteză de 153 km/h pe DN2 A, oamenii legii stabilind că acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe data de 13 ianuarie, pe DN2 A E60, un șofer ce se deplasa din direcția Slobozia către Ţăndărei, cu viteza de 153 km/h.

În urma verificărilor efectuate a reieșit că a la volanul autoturismului se afla un tânăr de 22 de ani, din orașul Țăndărei, ce figurează în bazele de date că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Șoferul  fost testat alcoolscop cu aparatul Drager, rezultatul fiind unul negativ.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări  sub aspectul săvârşirii infracţiuni de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*