Șofer de TIR depistat în trafic sub influența băuturilor alcoolice. El avea o alcoolemie de peste 2,8 la mie!!!

Din cauza caniculei, CNAIR introduce restricții de circulație pe drumurile naționale din Ialomița. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat în flagrant, luni, 01 noiembrie, pe DN 2 A, în afara localității Misleanu, un șofer în timp ce conducea un ansamblu auto aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Ialomița, în urma controlului polițiștii au constatat că șoferul este un bărbat în vârstă de 53 de ani, din județul Brăila, iar în urma testării cu aparatul Drager a reieșit o valoare de 2,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slobozia unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea determinării concentrației de alcool în sânge.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*