Șofer cu permisul anulat și aflat sub influența băuturilor alcoolice, prins de polițiștii ialomițeni

Mașină de poliție. FOTO cu rol ilustrativ

Un șofer cu permisul anulat și aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost prins de polițiști în comuna Gheorghe Doja.

IPJ Ialomița a anunțat că în noaptea de 12/13 octombrie, în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia, în timp ce efectuau un filtru rutier au efectuat semnal de oprire unui autoturism, ce se deplasa pe raza comunei Gheorghe Doja.

Conducătorul auto nu a oprit la semnale acustice și luminoase, a accelerat, însă a fost interceptat de polițiști în dreptul unui imobil.

Șoferul, un tânăr de 23 de ani, din comuna Gheorghe Doja a fost verificat în bazele de date întrucât nu avea asupra sa documentele personale și ale autoturismului, reieșind că are permisul de conducere anulat.

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul Drager, care a  a indicat o valoare de 0.46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea determinării concentrației de alcool în sânge.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuniilor de ,,conducerea unui vehicul fara permis de conducere” și ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*