Slobozia găzduiește Olimpiada Națională de Tehnologia Informației

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița. FOTO IȘJ Ialomița

Etapa națională a Oimpiadei Naționale de Tehnologia Informației va avea loc, în anul 2024, la Slobozia, județul Ialomița, în perioada 23-26 mai. Vor participa 322 de elevi din întreaga țară.

Etapa națională a acestei olimpiade se desfășoară în conformitate cu  Regulamentul specific de organizare și desfășurare a Olimpiadei Naționale de Tehnologia Informației nr. 25056/ 17.02.2023.

La această etapă participă elevii din loturile de elevi calificați la etapa județeană.

Festivitatea de deshidere va avea loc la Casa Municipală de Cultură Nicolae Rotaru, Slobozia, joi, 23.05.2024, începând cu orele 16,00.

Proba de concurs (Secțiunea TIC și Secțiunea C#) se va desfășura în cele 4 unități de învățământ partenere din Municipiul Slobozia, vineri, 24.05.2024, între orele 9,00-14,00.

Eventualele contestații pot fi depuse sâmbătă, 25.05.2024, între 12,30-13,30, la Liceul de Arte Ionel Perlea, Slobozia.

Festivitatea de premiere va avea loc la Casa Municipală de Cultură Nicolae Rotaru, Slobozia, sâmbătă, 25.05.2024, începând cu orele 17,30.

Elevii participanți și profesorii însoțitori vor avea în program, în timpul liber, vizitarea unor obiective turistice și lăcașe de cult emblematice ale Municipiului Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*