Incendiu la o locuință din satul ialomițean Maltezi, produs de un un aragaz lăsat nesupravegheat

Incendiu la o locuință din satul Maltezi. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești au fost solicitați să intervină joi, 5 august, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la o casă particulară din satul Maltezi, comuna Stelnica.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență al județului Ialomița, două echipaje de salvatori cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, s-au deplasat de urgență la locul evenimentului, unde incendiul se manifesta la nivelul bucătăriei. Au ars aragazul, o masă și s-a deteriorat aproximativ un metru pătrat din plafonul bucătăriei.

Cel mai probabil, incendiul a fost produs de un aparat de gătit lăsat nesupravegheat și amplasat necorespunzător lângă materiale combustibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*