Sediul Administrativ al RAJA din Fetești, scos la vânzare prin licitație publică

Sediul Administrativ al RAJA din Fetești, scos la vânzare prin licitație publică

RAJA SA Constanța organizează licitație publică, începând cu data de 04 noiembrie și, ulterior, în fiecare zi de joi, de la ora 13.00, pentru o perioada de trei luni, cu posibilitatea de prelungire, la sediul RAJA SA.

Potrivit RAJA SA, activul – sediul administrativ și anexele acestuia – este situat în strada Vulturului nr. 23 din municipiul Fetești, județul Ialomița și face parte din patrimoniul RAJA SA Constanța. Prețul de pornire la licitație 149.666 euro, fără TVA (echivalent lei la data licitației). Ofertanții pot achiziționa activul la preț integral sau cu plata în rate de maximum 36 de luni, cu condiția ca dreptul de proprietate să se transfere la semnarea contractului de vânzare, urmând ca RAJA SA să-și rezerve drept de ipotecă legală pentru partea de preț neîncasată, iar la neplata a două rate se va rezilia contractul fără punere în întârziere, fără intervenția instanței și fără a se returna sumele încasate până la acea dată, acestea fiind reținute cu titlu de penalități.

Potențialii ofertanți trebuie să depună cu o zi înainte de ziua licitației, până în ora 12.00, la sediul RAJA SA, documentația de participare la licitație.

Detalii suplimentare și caietul de sarcini, cuprinzând condițiile și regulamentul de participare la licitație, se pot obține de la RAJA SA. Relații suplimentare: Tel: 0241.664.046, fax: 0241.662.577, e-mail raja1@rajac.ro.

 

Preț

149.666 euro

Metoda valorificare

Licitație publică

Data licitație

04.11.2021

Ora licitație

13.00

Regularitate ședințe licitație

Săptămânal

Tip activ

Birouri/Centre comerciale

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*