Ședință extraordinară a Consiliului Județean Ialomița, în data de 8 septembrie

Consiliul Județean Ialomița. FOTO Paul Alexe

Consiliul Judeţean Ialomiţa, în conformitate cu prevederile art.178 alin.2 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr.57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare, se convoacă în ședință extraordinară, în sistem on-line, în data de 08.09.2022, de la ora 14.00.

Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte de hotărâre.

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului general al județului Ialomița, pe anul 2022;
  2. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Ialomița nr.101/28.05.2021 privind asocierea Județului Ialomița cu unele unități administrativ teritoriale din județ în vederea participării în cadrul programului „South-Muntenia Energy Efficency for Public Buildings Investment Programme” finanțat în cadrul Programului ELENA – European Local Energy, cu modificările ulterioare;
  3. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Ialomița nr.102/28.05.2021 privind aprobarea participării Județului Ialomița în cadrul programului „South-Muntenia Energy Efficency for Public Buildings Investment Programme” finanțat în cadrul Programului ELENA – European Local Energy Assistance și asocierea cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia în vederea realizării în comun a proiectelor de investiții de interes județean finanțate prin program, cu modificările ulterioare;
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea devizului general actualizat și a principalilor indicatori tehnico-economici faza Proiect Tehnic,  pentru  proiectul  „Creșterea eficienței energetice a Clădirii administrative din strada Răzoare, nr.3”, COD SMIS 140202;
  5. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Ialomița nr.118/2020 privind aprobarea realizării proiectului „Creșterea eficienței energetice a Clădirii Administrative din strada Răzoare nr.3” și a cheltuielilor legate de proiect .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*