Se oprește furnizarea apei potabile în Cartierul Bora din Slobozia

Avarie RAJA. FOTO Arhivă
Atenție, se oprește apa.

S.C. Urban S.A. Slobozia a anunțat că marți, 12 mai, între orele 10:00-16:00, nu va furniza apă în Cartierul Bora, între șoseaua națională Slobozia-Călărași și ieșirea spre Cosâmbești. Situația este generată de lucrările de suplimentare a debitului de apă pompat pe strada General Magheru.

Reprezentanții societății au precizat că după reluarea furnizării apei, pentru o perioadă scurtă poate fi constatată o creștere a turbidității (opacitatea sau lipsa de transparență – n.r.) a apei la consumatori. Aceștia sunt rugați să își stocheze apă pentru perioada mai sus menționată.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*