Scandal între mai multe persoane pe o stradă din Fetești. Doi bărbați au fost răniți

Sediul IPJ Ialomița. FOTO ILnews.ro

Un scandal între mai multe persoane a avut loc vineri seara pe o stradă din Fetești, iar în urma conflictului doi bărbați au fost răniți.

La data de 1 mai, în jurul orei 20:00, Politia municipiului Fetești a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe o stradă din Fetești are loc un conflict între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat patrulele din dispozitivul de siguranță publică, formate din polițiști, jandarmi și polițiști locali, care au intervenit cu promptitudine pentru aplanarea conflictului. În urma cercetărilor efectuate a reieșit că scandalul ar fi izbucnit pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri mai vechi dintre două familii care locuiesc pe aceeași stradă.

În urma altercației doi bărbați au fost răniți. Persoanele implicare au fost sancționate de polițiști, pentru încălcarea prevederilor Ordonanțelor Militare. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*