Accident rutier cu trei victime, între care și un copil, în comuna Gura Ialomiței

Accident rutier cu trei victime, între care și un copil, în comuna Gura Ialomiței. FOTO ISU Ialomița

Trei persoane au fost rănite, duminică, 6 iunie, după ce autoturismul cu care se deplasau s-a răsturnat pe raza comunei Gura Ialomiței.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, salvatorii de la Garda de intervenție Țăndărei au intervenit duminică, 6 iunie, în jurul orei 13.30, cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs pe raza comunei Gura Ialomiței, în care un autoturism s-a răsturnat în afara șoselei. La locul evenimentului a venit în sprijin și un echipaj ale SAJ Ialomița – substația Țăndărei.

Accident rutier cu trei victime, între care și un copil, în comuna Gura Ialomiței. FOTO ISU Ialomița

„În urma accidentului au rezultat trei victime, doi adulți și un minor. Victimele, conștiente și neîncarcerate, au fost monitorizate de echipajele SMURD și SAJ la locul intervenției. După acordarea primului ajutor medical, toate cele trei victime au fost transportate de echipajele medicale la Spitalul Orășenesc Țăndărei”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*