Scandal în fața unei săli de jocuri de noroc din Amara, aplanat de o patrulă de jandarmi

Patrulă a IJJ Ialomița. FOTO IJJ Ialomița

Jandarmii ialomițeni au fost solicitați să intervină la un scandal izbucnit între două persoane pe raza localității Amara. După aplanarea conflictului, jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform prevederilor procedurale/codului de procedura penală, dosarul fiind preluat de către Poliția Amara.

Scandalul a izbucnit în seara de 28 ianuarie, în jurul orei 21.16 jandarmii din cadrul Postului Amara fiind sesizați prin numărul de urgență 112. Din primele cercetări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 22 de ani ar fi fost lovit cu palma în zona feței de un individ cu care a avut o discuție în contradictoriu. La rândul său, cel lovit a răspuns cu o altă lovitură aplicată agresorului cu piciorul în zona tâmplei.

După ce conflictul a fost aplanat, jandarmii au luat măsurile legale ce se impun în astfel de cazuri, documentele întocmite fiind înaintate lucrătorilor din cadrul postului de Poliție al orașului Amara.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*