Sancțiuni de aproape 300.000 de lei, aplicate, în week-end, de polițiștii ialomițeni

Sute de sancțiuni aplicate, în week-end, de polițiștii ialomițeni. FOTO IPJ Ialomița

Pe parcursul week-end-ului, polițiștii ialomițeni au intervenit la 303 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 42 de infracțiuni și au aplicat peste 660 de sancțiuni contravenționale.

Potrivit IPJ Ialomița, în perioada 21 – 23 august, polițiștii au acționat pe raza întregului județ pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice.

„Astfel, pe parcursul week-end-ului, polițiștii au intervenit la 303 evenimente, dintre care 183 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Totodată, au fost constatate 42 infracțiuni”, au precizat sursele citate.

În urma activităților desfășurate în teren, polițiștii au aplicat 669 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 288.000 de lei.

De asemenea, pentru abaterile de la normele rutiere au fost reținute 29 de permise de conducere și au fost retrase 19 certificate de înmatriculare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*