Salvatorii ialomițeni au reluat căutările adolescentei dispărute în apele brațului Borcea al Dunării

Salvatorii ialomițeni au reluat căutările adolescentei dispărute în apele brațului Borcea al Dunării. FOTO ISU Ialomița

Pompierii din Ialomița au reluat în dimineața zilei de joi, 24 iunie, acțiunea de căutare a adolescentei în vârstă de 14 ani, dată dispărută după ce, miercuri seară, a mers să se scalde în apele brațului Borcea al Dunării, în zona Fetești Sat.

„Căutările au fost reluate în această dimineață cu un echipaj din cadrul Stației de pompieri Fetești, cu o barcă pneumatică. În sprijin a fost solicitată și intervenția unui echipaj de scafandri din cadrul ISU Dealul Spirii București-Ilfov”, au anunțat reprezentanții ISU Ialomița.

Dispariția fetei a fost sesizată de familia acesteia, miercuri, 23 iunie, în jurul orei 18.30. Acesta se afla la scăldat, împreună cu familia, iar la locul solicitării s-au deplasat trei echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, iar în sprijin a fost solicitat și un elicopter SMURD Constanța, care a survolat zona.

Misiunea de căutare a continuat mai multe ore fără rezultat, după care au fost suspendata pe parcursul nopții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*