Reținut de polițiștii din Slobozia după ce a tâlhărit în plină stradă un bărbat de 4.000 de lei

Tânăr din Slobozia, arestat preventiv pentru o tentativă la omor comisă chiar în ziua de Paște. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii de investigații criminale din Slobozia au depistat miercuri, 23 martie, un bărbat bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Ialomița.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că marți, 22 martie, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Slobozia, agresorul ar fi tâlhărit un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Slobozia, căruia i-a luat suma de 4.000 de lei, pe care o avea asupra sa.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia s-a stabilit că autorul este un bărbat, în vârstă de 46 de ani, acesta fiind condus la sediul poliției, unde în baza probatoriului administrat a fost reținut pentru 24 de ore. Asupra lui polițiștii au găsit jumătate din banii sustrași, cercetările fiind continuate pentru recuperarea întregului prejudiciu precum și în vederea documentării întregii activități infracționale.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*