Razie în Urziceni și în comunele arondate

La data 09 noiembrie, polițiștii ialomițeni au organizat, pe raza municipiului Urziceni și a comunelor Coșereni, Borănești, Bărcănești, Movilița și Bărcănești,o acțiune preventiv-reactivă, cu efective mărite, având ca scop prevenirea și combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În acest sens, s-a acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor cu violență, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fiind organizate 24 de filtre rutiere.

În intervalul orar 09:00 – 12:00 polițiștii au legitimat 714 persoane, au fost verificate 531 de autoturisme și au fost efectuate 15 testări cu aparatele etilotest sau cele utilizate pentru depistarea substanțelor psihoactive din organism.

În acest context, au fost aplicate 178 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală 76.805 de lei, dintre care 151 sancțiuni au fost aplicate conform O.U.G.nr.195/2002, privind circulația pe drumurile publice, 13 sancțiuni au fost aplicate în conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991, privind normele de conviețuire socială și 14 amenzi la alte acte normative.

Ca măsură complementară a abaterilor constatate, polițiștii au reținut 7 permise de conducere și 14 certificate de înmatriculare.

În urma unor controale efectuate de către lucrătorii din cadrul Serviciului de Ordine Publică și Secției 6 Poliție Rurală Ion Roată, pe linia deținerii materialului lemnos, s-a constatat faptul că în cadrul unui depozit de pe raza Municipiului Urziceni, între stocul faptic și cel scriptic există o diferență de aproximativ 134 mc de lemne, fiind dispusă confiscarea valorică a diferenței constatate.

Totodată, în urma unui control la o sală de jocuri de pe raza municipiului Urziceni a fost depistat în flagrant, un bărbat ce avea asupra sa un cuțit și un spray iritant lacrimogen. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Polițiștii ialomițeni vor asigura, în continuare, o prezență constantă în stradă și în zonele aglomerate,  în vederea menținerii unui climat de liniște și siguranță în comunitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*