Razie în Fetești. Polițiștii au legitimat 123 de persoane și au verificat 93 de autoturisme

Mașină a IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

La data 03 iulie, polițiștii au organizat în municipiul Fetești o acțiune cu efective mărite, având ca scop menținerea și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență în segmentul stradal,  prevenirea furturilor din societăți comerciale.

Potrivit IPJ Ialomița, în acest sens, s-a acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor cu violență, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fiind organizate 14 filtre rutiere.

Activitățile au avut ca scop verificarea respectării legislației în vigoare, descurajarea fenomenului infracțional și reducerea riscului rutier.

În intervalul orar 06:00 – 10:00 polițiștii au legitimat 123 de persoane, au fost verificate 93 de autoturisme și au fost efectuate testări cu aparatele etilotest și cu cele utilizate pentru depistarea substanțelor psihoactive din organism.

În acest context, au fost aplicate 56 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 9.240 de lei, cele mai multe dintre acestea fiind aplicate pentru încălcarea prevederilor O.U.G.nr.195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

Ca măsură complementară a sancțiunilor constatate, polițiștii au retras 10 certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunii au fost angrenați polițiști de la structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, criminalistică și efectivele din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița și  Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița.

Polițiștii ialomițeni vor asigura, în continuare, o prezență constantă în stradă și în zonele aglomerate,  în vederea menținerii unui climat de liniște și siguranță în comunitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*