Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni și percheziții domiciliare la persoane bănuite de furt calificat

Razie de amploare și percheziții domiciliare la persoane bănuite de furt calificat. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii ialomițeni au executat 17 percheziții domiciliare, joi dimineață, pe raza comunelor Borănești și Coșereni, precum și una în municipiul București, fiind vizate persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat din locuințe și societăți comerciale și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Potrivit IPJ Ialomița, peste 100 de polițiști din structurile de ordine publică, poliție rutieră și investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, precum și 24 de jandarmi din cadrul IJJ Ialomița au desfășurat joi, 25 martie, în intervalul orar 06.00 – 09.00, o acțiune de amploare pe raza comunele Borănești și Coșereni, în vederea prevenirii faptelor cu violență, asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și disciplină în traficul rutier.

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, polițiștii au descins la 15 locații din comuna Borănești, la o locație în comuna Coșereni și la o adresă din municipiul București, fiind efectuate percheziții domiciliare ce au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat din locuințe și societăți comerciale, precum și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În urma descinderilor, au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Urziceni, pe bază de mandate de aducere 11 persoane.

De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri, susceptibile a fi provenite din furturi, respectiv scule electrice.

De asemenea, au fost organizate filtre rutiere de control pe DJ 201 Coșereni – Borănești, fiind verificate 27 de autovehicule și sancționate 10 persoane.

La activitate au participat și polițiști din cadrul Direcției Operațiuni Speciale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*