Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni la Fetești

Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni la Fetești. FOTO: IPJ Ialomița

Acțiune de amploare pe raza municipiului Fetești pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale, precum și pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Efective mărite din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acționat miercuri, 10 noiembrie, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmilor ialomițeni și polițiștilor locali, pentru prevenirea faptelor antisociale, combaterea încălcării normelor legale și asigurarea unui climat optim de siguranță rutieră și ordine publică.

Au fost aplicate 71 de sancțiuni contravenționale în intervalul în care au fost derulate activitățile, respectiv între 15.00 – 18.00, 51 dintre sancțiunile contravenționale aplicate au reprezentat abateri de la normele de circulație pe drumurile publice, fiind totodată reținute trei certificate de înmatriculare și un permis de conducere.

Polițiștii rutieri au acționat cu aparatul Drugtest și cel alcoolsopic, în vederea impunerii disciplinei participanților la trafic și combaterii producerii unor evenimente rutiere. În total au fost legitimate 173 persoane și controlate 94 de autovehicule.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite, fiind verificate 9 societăți comerciale de pe raza municipiului Fetești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*