Razie a polițiștilor ialomițeni în Slobozia

Intervenții și acțiuni ale polițiștilor din Ialomița pentru siguranța cetățenilor. FOTO: IPJ Ialomița

Acțiune de amploare a polițiștilor ialomițeni pe raza municipiului Slobozia pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale, protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, verificarea legalității transporturilor de mărfuri precum și pentru prevenirea accidentelor rutiere. Au fost aplicate 63 de sancțiuni contravenționale, reținute două permise de conducere și retrase patru certificate de înmatriculare.

Potrivit IPJ Ialomița, în cursul zilei de joi, 29 decembrie, pe raza municipiului Slobozia, în intervalul orar 16.00 – 18.00, au fost angrenate 56 de efective de ordine publică, poliție rutieră, investigarea criminalității economice, investigații criminale, polițiști de la arme, explozivi și substanțe periculoase precum și jandarmi ialomițeni. În cadrul acțiunii polițiștii au desfășurat activități pentru prevenirea criminalității, în special a faptelor cu violență pe raza municipiului Slobozia, verificarea legalității transporturilor de mărfuri, de material lemnos, de pește, de animale, materiale pirotehnice, precum și pentru prevenirea și combaterea comercializării de produse contrafăcute și diminuarea riscului de accidente rutiere.

Au fost verificate 184 de autovehicule și legitimate peste 200 de persoane. Pentru neregulile descoperite, au fost aplicate 63 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 16.635 de lei. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație. Au fost reținute două permise de conducere și retrase patru certificate de înmatriculare.

Totodată, în cadrul controalelor au fost verificate 20 de societăți comerciale, pe linia legalității desfășurării actelor de comerț, de pe raza municipiului Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*